Akademik Kadro

Figen ORAN

Kurucu

1962 Ankara doğumludur.1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuş,1985-1988 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler dalında Yüksek Lisans Eğitimi ve Araştırma Görevliliği yapmıştır.1993 yılında Okulumuzu kurmuş ve o yıldan itibaren yöneticiliğini üstlenmiştir.

Nevra YERDELEN

Genel Müdür - Mali İşler

1975 İstanbul doğumludur. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunudur. McDonald’s restoranları muhasebe departmanında başladığı iş hayatına Pfizer’de divizyon asistanı ve Krispy Kreme’de raporlama uzmanı olarak devam etmişir. Mutfak Sanatları Akademisi “Yiyecek İçecek İşletmeciliği” sertifika programını bitirmiştir. Kurumumuzda İdari ve Mali İşler Müdürlüğü Görevini yürütmektedir.

Kübra YERDELEN

Kurucu Temsilcisi - İdari İşler

1974 İstanbul doğumludur. 1992 yılında Özel Yunus Emre Koleji’nden mezun olduktan sonra Milpa A.Ş.’de iş hayatına atılmıştır. 1997 – 2000 yılları arasında Nestle Türkiye’de görev almıştır. 2000 – 2003 yılları arasında Sentim Bilişim A.Ş.’de başladığı üst düzey yönetici asistanlığı görevine 2010 yılına kadar Koç Bilgi Grubu şirketlerinden Bilkom A.Ş.’de devam etmiştir. Kurumumuzda Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

İrem İRVANA

Okul Müdürü

1977 Balıkesir doğumludur. Çankaya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunudur.  Üniversite eğitimini pekiştirmek üzere New York Columbia Üniversitesi’nde dil eğitimine devam ederken 1 yıl öğretmenlik yapmıştır. İrem Irvana kurumumuzda okul müdürlüğü görevini yürütmektedir.

İrem YILDIZ

1996 İstanbul doğumludur. 30 Ağustos Kız Meslek Lisesi Çocuk gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Songül ÇATALTEPE ARSLAN

1982 İstanbul doğumludur. Kadiköy Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm mezunudur.15 yıllık eğitim tecrübesi bulunmaktadır. Kurumumuzda Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Ece KARAKAYA

1999 Sakarya doğumludur. Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Kurumumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Ayşe Yılmaz

Yardımcı Sınıf Öğretmeni

1974 İstanbul doğumludur. Sakarya Üniversitesi ve Erzurum Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi mezunudur.1 2 yıl devlette ve Özel Kurumlarda (Bilfen Okulları ve İstek Vakfı) görev aldıktan sonra Gün ıIığı Çocuk Merkezinde Özel Eğitim dalında 11 yıl görev almıştır . Çeşitli seminer ve atölye programlarına katılarak eğitime devam etmektedir. Kurumuzda yardımcı öğretmen olarak görev almaktadır.

Branş Öğretmenleri

İrem İRVANA

İngilizce Öğretmeni

1977 Balıkesir doğumludur. Çankaya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunudur.  Üniversite eğitimini pekiştirmek üzere New York Columbia Üniversitesi’nde dil eğitimine devam ederken 1 yıl öğretmenlik yapmıştır. İrem Irvana kurumumuzda ingilizce öğretmenliği görevini yürütmektedir.

Ayşegül Özgen

Zumba - Modern Dans - Cimnastik

1982 İstanbul doğumludur. 1997 yılında Hülya Songür Bale Okulunu, 1994 yılındaRoyal Academy of Dance programını tamamlamıştır.2002 yılında Royal Dance of Academy programından “teacher certificate”belgesini alarak R.A.D kayıtlı öğretmeni oldu. Orta ve mini gruplarımızla streching,jimnastik,zumba ve modern dans çalışmaları yapmaktadır.

Personel

Hatice BİRİNCİ

Mutfak Sorumlusu

1973 Rize doğumludur. Çeşitli Anaokullarında çalışan Hatice Birinci Koşuyolu Şubemizde mutfak elemanımız olarak görev yapmaktadır

Pervin TAŞKIN

Servis Öğretmeni

1980 Sivas doğumludur. Koşuyolu Şubemizde servis öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda okulumuzun içinde genel düzenden sorumludur.

Osman HAMDİ EREN

Servis & Güvenlik Sorumlusu

1973 İstanbul doğumludur. 2005 yılından itibaren çeşitli anaokullarında servis şöförü olarak çalışan Osman Hamdi Eren, Koşuyolu Şubemizde servis ve güvenlik sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

Ayşe ÇAMLICA

Temizlik Personeli

1984 Ordu doğumludur. Koşuyolu Şubemizin genel düzen ve temizliğinden sorumludur.