Akademik Kadro

Figen ORAN

Kurucu - Müdür

1962 Ankara doğumludur.1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuş,1985-1988 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler dalında Yüksek Lisans Eğitimi ve Araştırma Görevliliği yapmıştır.1993 yılında Okulumuzu kurmuş ve o yıldan itibaren yöneticiliğini üstlenmiştir.

Ayşe Zeynep PEHLİVAN

Müdür Yardımcısı-Sınıf öğretmeni

1994 İstanbul doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Mezunudur. Müdür Yardımcısı-Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Kübra ÖZKOÇ

Müdür Yardımcısı-Sınıf Öğretmeni

1994 Sinop doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunudur. Müdür Yardımcısı-Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Betül LEON ALKAS

Sınıf Öğretmeni ve Anasınıfları Koordinatörü

1985 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Gülşen BOLKAN

1986 Kilis doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İpek DOĞANGÜNEŞ

1995 Ordu doğumludur. Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Neslihan GENÇ

1985 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Arzu KARAN

1996 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur.

Dilay ÖZLEN

1994 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Özge İMREN

1996 İstanbul doğumludur. Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Nermin ÇELİK

1992 Kayseri doğumludur. Mithat Paşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Fatma Perihan Reisoğlu

Destek Öğretmen

1965 Rize doğumludur. Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü mezunudur. Destek grubu öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Branş Öğretmenleri

Elif Buse GENÇ

İngilizce Öğretmeni

1992 Rize doğumludur. İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce-Türkçe Çevirmenlik bölümü mezunudur. Kurumumuzda İngilizce sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Viktorya Ateş

İngilizce

1974 Kazakistan Doğumludur. Kazakhistan State University English Language and Literature Teacher(1997) mezunudur. 2001 yılından itibaren Native Speaker Preschool teacher olarak Özel Bursa Namık Sözeri Anaokulu, Özel İstek Acıbadem Anaokulu, Zeynep Mutlu Vakfı Anaokulu ve Plus International Preschool’da çalışmıştır. 2011 yılında kurumumuzda çalışmaya başlamıştır. İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Ayşegül Özgen

Zumba - Modern Dans - Cimnastik

1982 İstanbul doğumludur. 1997 yılında Hülya Songür Bale Okulunu, 1994 yılındaRoyal Academy of Dance programını tamamlamıştır.2002 yılında Royal Dance of Academy programından “teacher certificate”belgesini alarak R.A.D kayıtlı öğretmeni oldu. Orta ve mini gruplarımızla streching,jimnastik,zumba ve modern dans çalışmaları yapmaktadır.

Personel

Nurgül BAĞOĞLU

Mutfak Sorumlusu

1965 Erzincan doğumludur. Feneryolu Pratik Kız Sanat Okulu Davet Yemekleri ve Sofra Düzeni Bölümünden mezun olmuştur. 7 yıldır mutfak elemanımız olarak görev yapmaktadır.

Aysun GÜLDOĞAN

Karşılama ve Düzen Sorumlusu

1981 İstanbul doğumludur. Maltepe Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişim ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Öğrencilerin karşılanması, gönderilmesi, Okulumuzun genel düzeni ve temizliğinden sorumludur.

Şenay YILMAZ

Temizlik Personeli

1981 İstanbul doğumludur. Maltepe Kız Meslek Lisesi mezunudur. Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Ramiz DOĞANGÜNEŞ

Servis Şoförü

1972 Ordu doğumludur. 28 yıldır anaokulu servis şöförü olarak görev yapmaktadır.

Meryem KARACA

Servis Öğretmeni

1975 İstanbul Doğumlu olan Meryem öğretmenimiz servis elemanı olarak görev yapmaktadır.

Kenan KIRAÇ

Güvenlik Görevlisi

1973 Sivas doğumludur. 13 yıldır Kurumumuzda güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır.

Muazzez Çalışkan

Temizlik Görevlisi

1965 Gerede doğumludur. Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.