Cemre Kanak

Psikolog

1997 doğumludur. 2020 yılında Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden, 2021 yılında ise Psikoloji Bölümünden onur derecesi ile mezun olmuştur. Halen Okan Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisansı yapmaktadır. Çeşitli Anaokullarında ve Üsküdar Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde stajer psikolog olarak çalışmıştır. 2021 yılından itibaren Wellist Sanat ve terapi Merkezi’nde psikolog olarak görev almaktadır. Kurumumuzda Psikolog olarak görev yapmaktadır.

Fevzi Burçin Zöngür

Güvenlik Görevlisi

1974 İstanbul Doğumludur. Okulumuzun güvenliğinden sorumludur.

Hülya Demirci

Aşçı

1980 Kahramanmaraş doğumludur. Okulumuzda mutfak elemanı olarak görev yapmaktadır.

Semanur Duran

Sınıf Öğretmeni

2001 Ordu doğumludur. İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü mezunudur.
Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Nuriye Öztekin

Sınıf Öğretmeni

1985 yılı Bursa doğumludur. Sabiha Gökçen Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi mezunudur. 15 yıllık eğitim tecrübesi bulunmaktadır. Kurumumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İrem Kelel

Sınıf Öğretmeni

2000 İstanbul doğumludur. İstanbul Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Doğa Zeynep Çay

Büşra Aleyna Kenan

Sınıf Öğretmeni

2001 İstanbul doğumludur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü mezunudur. Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

D. Tuana Tatlıpınar

Sınıf Öğretmeni

2000 yılı İstanbul doğumludur. Maltepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Kurumumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Muazzez Çalışkan

Temizlik Görevlisi

1965 Gerede doğumludur. Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.