Ayşe Yılmaz

Yardımcı Sınıf Öğretmeni

1974 İstanbul doğumludur. Sakarya Üniversitesi ve Erzurum Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi mezunudur.1 2 yıl devlette ve Özel Kurumlarda (Bilfen Okulları ve İstek Vakfı) görev aldıktan sonra Gün ıIığı Çocuk Merkezinde Özel Eğitim dalında 11 yıl görev almıştır . Çeşitli seminer ve atölye programlarına katılarak eğitime devam etmektedir. Kurumuzda yardımcı öğretmen olarak görev almaktadır.

Muazzez Çalışkan

Temizlik Görevlisi

1965 Gerede doğumludur. Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Ayşegül Özgen

Zumba - Modern Dans - Cimnastik

1982 İstanbul doğumludur. 1997 yılında Hülya Songür Bale Okulunu, 1994 yılındaRoyal Academy of Dance programını tamamlamıştır.2002 yılında Royal Dance of Academy programından “teacher certificate”belgesini alarak R.A.D kayıtlı öğretmeni oldu. Orta ve mini gruplarımızla streching,jimnastik,zumba ve modern dans çalışmaları yapmaktadır.

Viktorya Ateş

İngilizce

1974 Kazakistan Doğumludur. Kazakhistan State University English Language and Literature Teacher(1997) mezunudur. 2001 yılından itibaren Native Speaker Preschool teacher olarak Özel Bursa Namık Sözeri Anaokulu, Özel İstek Acıbadem Anaokulu, Zeynep Mutlu Vakfı Anaokulu ve Plus International Preschool’da çalışmıştır. 2011 yılında kurumumuzda çalışmaya başlamıştır. İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Fatma Perihan Reisoğlu

Destek Öğretmen

1965 Rize doğumludur. Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü mezunudur. Destek grubu öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Ayşe ÇAMLICA

Temizlik Personeli

1984 Ordu doğumludur. Koşuyolu Şubemizin genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Osman HAMDİ EREN

Servis & Güvenlik Sorumlusu

1973 İstanbul doğumludur. 2005 yılından itibaren çeşitli anaokullarında servis şöförü olarak çalışan Osman Hamdi Eren, Koşuyolu Şubemizde servis ve güvenlik sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

Pervin TAŞKIN

Servis Öğretmeni

1980 Sivas doğumludur. Koşuyolu Şubemizde servis öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda okulumuzun içinde genel düzenden sorumludur.

Hatice BİRİNCİ

Mutfak Sorumlusu

1973 Rize doğumludur. Çeşitli Anaokullarında çalışan Hatice Birinci Koşuyolu Şubemizde mutfak elemanımız olarak görev yapmaktadır

Ece KARAKAYA

1999 Sakarya doğumludur. Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Kurumumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.