Akademik Kadro

Figen ORAN

Kurucu

1962 Ankara doğumludur.1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuş,1985-1988 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler dalında Yüksek Lisans Eğitimi ve Araştırma Görevliliği yapmıştır.1993 yılında Okulumuzu kurmuş ve o yıldan itibaren yöneticiliğini üstlenmiştir.

Nevra YERDELEN

Genel Müdür - Mali İşler

1975 İstanbul doğumludur. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunudur. McDonald’s restoranları muhasebe departmanında başladığı iş hayatına Pfizer’de divizyon asistanı ve Krispy Kreme’de raporlama uzmanı olarak devam etmişir. Mutfak Sanatları Akademisi “Yiyecek İçecek İşletmeciliği” sertifika programını bitirmiştir. Kurumumuzda İdari ve Mali İşler Müdürlüğü Görevini yürütmektedir.

Kübra YERDELEN

Kurucu Temsilcisi - İdari İşler

1974 İstanbul doğumludur. 1992 yılında Özel Yunus Emre Koleji’nden mezun olduktan sonra Milpa A.Ş.’de iş hayatına atılmıştır. 1997 – 2000 yılları arasında Nestle Türkiye’de görev almıştır. 2000 – 2003 yılları arasında Sentim Bilişim A.Ş.’de başladığı üst düzey yönetici asistanlığı görevine 2010 yılına kadar Koç Bilgi Grubu şirketlerinden Bilkom A.Ş.’de devam etmiştir. Kurumumuzda Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

İrem İRVANA

Okul Müdürü ve Branş Öğretmeni

1977 Balıkesir doğumludur. Çankaya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunudur. Üniversite eğitimini pekiştirmek üzere New York Columbia Üniversitesi’nde dil eğitimine devam ederken 1 yıl öğretmenlik yapmıştır. İrem Irvana kurumumuzda okul müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Songül ÇATALTEPE ARSLAN

1982 İstanbul doğumludur. Kadiköy Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm mezunudur.15 yıllık eğitim tecrübesi bulunmaktadır. Kurumumuzda Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Özge BİLGİLİER

Uzman Psikolog

1987 İstanbul doğumludur. İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümünü Üstün Onur Belgesi ile bitirmiştir. Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisansı yapmıştır. Çeşitli Anaokullarında uzman psikolog olarak çalışmıştır. Kurumumuzda Uzman Psikolog olarak görev yapmaktadır.

Ece KARAKAYA

1999 Sakarya doğumludur. Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Kurumumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Branş Öğretmenleri

Zeynep SAĞLAM ÖZDEN

Drama

1979 İstanbul doğumludur. Adnan Menderes Üniversitesi Yaratıcı Drama Eğitmenliği Mezunudur. Kurumumuzda Drama Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İrem İRVANA

Okul Müdürü ve Branş Öğretmeni

Personel

Hatice BİRİNCİ

Mutfak Sorumlusu

1973 Rize doğumludur. Çeşitli Anaokullarında çalışan Hatice Birinci Koşuyolu Şubemizde mutfak elemanımız olarak görev yapmaktadır

Pervin TAŞKIN

Servis Öğretmeni

1980 Sivas doğumludur. Koşuyolu Şubemizin genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Osman HAMDİ EREN

Servis & Güvenlik Sorumlusu

1973 İstanbul doğumludur. 2005 yılından itibaren çeşitli anaokullarında servis şöförü olarak çalışan Osman Hamdi Eren, Koşuyolu Şubemizde servis sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

Ayşe ÇAMLICA

Temizlik Personeli

1984 Ordu doğumludur. Koşuyolu Şubemizin genel düzen ve temizliğinden sorumludur.