Akademik Kadro

Figen ORAN

Kurucu - Müdür

1962 Ankara doğumludur.1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuş,1985-1988 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler dalında Yüksek Lisans Eğitimi ve Araştırma Görevliliği yapmıştır.1993 yılında Okulumuzu kurmuş ve o yıldan itibaren yöneticiliğini üstlenmiştir.

Çağla SELVİ

Uzman Psikolog

1988 Kastamonu doğumludur. İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Aynı Üniversitede Uygulamalı Psikoloji dalında Yüksek Lisans Yapmıştır. Kurumumuzda Psikolog olarak görev yapmaktadır.

Betül LEON ALKAS

Sınıf Öğretmeni ve Anasınıfları Koordinatörü

1985 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Ayşe Zeynep PEHLİVAN

1994 İstanbul doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Kübra ÖZKOÇ

1994 Sinop doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunudur. Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Gülşen BOLKAN

1986 Kilis doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İpek DOĞANGÜNEŞ

1995 Ordu doğumludur. Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Neslihan GENÇ

1985 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İrem YILDIZ

1996 İstanbul doğumludur. 30 Ağustos Kız Meslek Lisesi Çocuk gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Arzu KARAN

1996 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur.

Dilay ÖZLEN

1994 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Destek Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Özge İMREN

1996 İstanbul doğumludur. Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Nermin ÇELİK

1992 Kayseri doğumludur. Mithat Paşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Ülkü KAYA ÜZÜM

1992 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Necla AYDIN

Sınıf Öğretmeni-Koordinatör

1984 İstanbul doğumludur. Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Anasınıfı Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Hanife SERBEST

1993 İstanbul doğumludur. Maltepe Anadolu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Branş Öğretmenleri

Zeynep SAĞLAM ÖZDEN

Drama

1979 İstanbul doğumludur. Adnan Menderes Üniversitesi Yaratıcı Drama Eğitmenliği Mezunudur. Kurumumuzda Drama Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Elif Buse GENÇ

İngilizce Öğretmeni

1992 Rize doğumludur. İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce-Türkçe Çevirmenlik bölümü mezunudur. Kurumumuzda İngilizce sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Burcum DEDEOĞLU

İngilizce Öğretmeni

1980 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunudur. Kurumumuzda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Personel

Nurgül BAĞOĞLU

Mutfak Elemanı

1965 Erzincan doğumludur. Feneryolu Pratik Kız Sanat Okulu Davet Yemekleri ve Sofra Düzeni Bölümünden mezun olmuştur. 7 yıldır mutfak elemanımız olarak görev yapmaktadır.

Aysun GÜLDOĞAN

Karşılama ve Düzen Sorumlusu

1981 İstanbul doğumludur. Maltepe Kız Meslek Lisesi Mezunudur. Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Şenay YILMAZ

Temizlik Personeli

1981 İstanbul doğumludur. Maltepe Kız Meslek Lisesi mezunudur. Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Neslihan AŞÇI

Temizlik Personeli

1982 Amasya doğumludur.13 yıldır Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Ramiz DOĞANGÜNEŞ

Servis Şoförü

1972 Ordu doğumludur. 19 yıldır anaokulu servis şöförlüğü yapmaktadır.

Meryem KARACA

Servis Öğretmeni

1975 İstanbul Doğumlu olan Meryem öğretmenimiz servis elemanı olarak görev yapmaktadır.

Kenan KIRAÇ

Güvenlik Görevlisi

1973 Sivas doğumludur. 5 yıldır kurumumuzda güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır.