Ayşegül Özgen

Zumba - Modern Dans - Cimnastik

1982 İstanbul doğumludur. 1997 yılında Hülya Songür Bale Okulunu, 1994 yılındaRoyal Academy of Dance programını tamamlamıştır.2002 yılında Royal Dance of Academy programından “teacher certificate”belgesini alarak R.A.D kayıtlı öğretmeni oldu. Orta ve mini gruplarımızla streching,jimnastik,zumba ve modern dans çalışmaları yapmaktadır.

İrem İRVANA

İngilizce Öğretmeni

1977 Balıkesir doğumludur. Çankaya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunudur.  Üniversite eğitimini pekiştirmek üzere New York Columbia Üniversitesi’nde dil eğitimine devam ederken 1 yıl öğretmenlik yapmıştır. İrem Irvana kurumumuzda ingilizce öğretmenliği görevini yürütmektedir.