Ayşe Yılmaz

Yardımcı Sınıf Öğretmeni

1974 İstanbul doğumludur. Sakarya Üniversitesi ve Erzurum Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi mezunudur.1 2 yıl devlette ve Özel Kurumlarda (Bilfen Okulları ve İstek Vakfı) görev aldıktan sonra Gün ıIığı Çocuk Merkezinde Özel Eğitim dalında 11 yıl görev almıştır . Çeşitli seminer ve atölye programlarına katılarak eğitime devam etmektedir. Kurumuzda yardımcı öğretmen olarak görev almaktadır.

Ece KARAKAYA

1999 Sakarya doğumludur. Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Kurumumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Songül ÇATALTEPE ARSLAN

1982 İstanbul doğumludur. Kadiköy Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm mezunudur.15 yıllık eğitim tecrübesi bulunmaktadır. Kurumumuzda Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İrem YILDIZ

1996 İstanbul doğumludur. 30 Ağustos Kız Meslek Lisesi Çocuk gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İrem İRVANA

Okul Müdürü

1977 Balıkesir doğumludur. Çankaya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunudur.  Üniversite eğitimini pekiştirmek üzere New York Columbia Üniversitesi’nde dil eğitimine devam ederken 1 yıl öğretmenlik yapmıştır. İrem Irvana kurumumuzda okul müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Kübra YERDELEN

Kurucu Temsilcisi - İdari İşler

1974 İstanbul doğumludur. 1992 yılında Özel Yunus Emre Koleji’nden mezun olduktan sonra Milpa A.Ş.’de iş hayatına atılmıştır. 1997 – 2000 yılları arasında Nestle Türkiye’de görev almıştır. 2000 – 2003 yılları arasında Sentim Bilişim A.Ş.’de başladığı üst düzey yönetici asistanlığı görevine 2010 yılına kadar Koç Bilgi Grubu şirketlerinden Bilkom A.Ş.’de devam etmiştir. Kurumumuzda Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Nevra YERDELEN

Genel Müdür - Mali İşler

1975 İstanbul doğumludur. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunudur. McDonald’s restoranları muhasebe departmanında başladığı iş hayatına Pfizer’de divizyon asistanı ve Krispy Kreme’de raporlama uzmanı olarak devam etmişir. Mutfak Sanatları Akademisi “Yiyecek İçecek İşletmeciliği” sertifika programını bitirmiştir. Kurumumuzda İdari ve Mali İşler Müdürlüğü Görevini yürütmektedir.

Figen ORAN

Kurucu

1962 Ankara doğumludur.1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuş,1985-1988 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler dalında Yüksek Lisans Eğitimi ve Araştırma Görevliliği yapmıştır.1993 yılında Okulumuzu kurmuş ve o yıldan itibaren yöneticiliğini üstlenmiştir.