Ayşegül Özgen

Zumba - Modern Dans - Cimnastik

1982 İstanbul doğumludur. 1997 yılında Hülya Songür Bale Okulunu, 1994 yılındaRoyal Academy of Dance programını tamamlamıştır.2002 yılında Royal Dance of Academy programından “teacher certificate”belgesini alarak R.A.D kayıtlı öğretmeni oldu. Orta ve mini gruplarımızla streching,jimnastik,zumba ve modern dans çalışmaları yapmaktadır.

Elif Buse GENÇ

İngilizce Öğretmeni

1992 Rize doğumludur. İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce-Türkçe Çevirmenlik bölümü mezunudur. Kurumumuzda İngilizce sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Onuralp SANCAKTAR

Spor - Beceri - Koordinasyon

1988 İstanbul doğumludur. Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunudur. Tiyatro veAntrenörlük alanlarında Usta Öğreticilik Belgeleri bulunan Onur Alp öğretmenimiz Yoga eğitimine devam etmekte olup, Spor-Beceri-Koordinasyon derslerine Yoga ve dans eğitimlerini de katarak öğrencilerimizle keyifli çalışmalar yapmaktadır.