Ayşegül Özgen

Zumba - Modern Dans - Cimnastik

1982 İstanbul doğumludur. 1997 yılında Hülya Songür Bale Okulunu, 1994 yılındaRoyal Academy of Dance programını tamamlamıştır.2002 yılında Royal Dance of Academy programından “teacher certificate”belgesini alarak R.A.D kayıtlı öğretmeni oldu. Orta ve mini gruplarımızla streching,jimnastik,zumba ve modern dans çalışmaları yapmaktadır.

Viktorya Ateş

İngilizce

1974 Kazakistan Doğumludur. Kazakhistan State University English Language and Literature Teacher(1997) mezunudur. 2001 yılından itibaren Native Speaker Preschool teacher olarak Özel Bursa Namık Sözeri Anaokulu, Özel İstek Acıbadem Anaokulu, Zeynep Mutlu Vakfı Anaokulu ve Plus International Preschool’da çalışmıştır. 2011 yılında kurumumuzda çalışmaya başlamıştır. İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Elif Buse GENÇ

İngilizce Öğretmeni

1992 Rize doğumludur. İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce-Türkçe Çevirmenlik bölümü mezunudur. Kurumumuzda İngilizce sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.