Fatma Perihan Reisoğlu

Destek Öğretmen

1965 Rize doğumludur. Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü mezunudur. Destek grubu öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Nermin ÇELİK

1992 Kayseri doğumludur. Mithat Paşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Özge İMREN

1996 İstanbul doğumludur. Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Dilay ÖZLEN

1994 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Arzu KARAN

1996 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur.

Neslihan GENÇ

1985 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İpek DOĞANGÜNEŞ

1995 Ordu doğumludur. Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Gülşen BOLKAN

1986 Kilis doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Betül LEON ALKAS

Sınıf Öğretmeni ve Anasınıfları Koordinatörü

1985 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Kübra ÖZKOÇ

Müdür Yardımcısı-Sınıf Öğretmeni

1994 Sinop doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunudur. Müdür Yardımcısı-Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.