İrem İRVANA

Okul Müdürü ve Branş Öğretmeni

1977 Balıkesir doğumludur. Çankaya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunudur. Üniversite eğitimini pekiştirmek üzere New York Columbia Üniversitesi’nde dil eğitimine devam ederken 1 yıl öğretmenlik yapmıştır. İrem Irvana kurumumuzda okul müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Zeynep SAĞLAM ÖZDEN

Drama

1979 İstanbul doğumludur. Adnan Menderes Üniversitesi Yaratıcı Drama Eğitmenliği Mezunudur. Kurumumuzda Drama Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.