Burcum DEDEOĞLU

İngilizce Öğretmeni

1980 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunudur. Kurumumuzda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Elif Buse GENÇ

İngilizce Öğretmeni

1992 Rize doğumludur. İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce-Türkçe Çevirmenlik bölümü mezunudur. Kurumumuzda İngilizce sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Zeynep SAĞLAM ÖZDEN

Drama

1979 İstanbul doğumludur. Adnan Menderes Üniversitesi Yaratıcı Drama Eğitmenliği Mezunudur. Kurumumuzda Drama Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.