Fevzi Burçin Zöngür

Güvenlik Görevlisi

1974 İstanbul Doğumludur. Okulumuzun güvenliğinden sorumludur.

Hülya Demirci

Aşçı

1980 Kahramanmaraş doğumludur. Okulumuzda mutfak elemanı olarak görev yapmaktadır.

Muazzez Çalışkan

Temizlik Görevlisi

1965 Gerede doğumludur. Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Meryem KARACA

Servis Öğretmeni

1975 İstanbul Doğumlu olan Meryem öğretmenimiz servis elemanı olarak görev yapmaktadır.

Ramiz DOĞANGÜNEŞ

Servis Şoförü

1972 Ordu doğumludur. 28 yıldır anaokulu servis şöförü olarak görev yapmaktadır.

Şenay YILMAZ

Temizlik Personeli

1981 İstanbul doğumludur. Maltepe Kız Meslek Lisesi mezunudur. Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Aysun GÜLDOĞAN

Karşılama ve Düzen Sorumlusu

1981 İstanbul doğumludur. Maltepe Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişim ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Öğrencilerin karşılanması, gönderilmesi, Okulumuzun genel düzeni ve temizliğinden sorumludur.

Nurgül BAĞOĞLU

Mutfak Sorumlusu

1965 Erzincan doğumludur. Feneryolu Pratik Kız Sanat Okulu Davet Yemekleri ve Sofra Düzeni Bölümünden mezun olmuştur. 7 yıldır mutfak elemanımız olarak görev yapmaktadır.