Semanur Duran

Sınıf Öğretmeni

2001 Ordu doğumludur. İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü mezunudur.
Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İrem Kelel

Sınıf Öğretmeni

2000 İstanbul doğumludur. İstanbul Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Doğa Zeynep Çay

Büşra Aleyna Kenan

Sınıf Öğretmeni

2001 İstanbul doğumludur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü mezunudur. Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Fatma Perihan Reisoğlu

Sınıf Öğretmeni

1965 Rize doğumludur. Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü mezunudur. Destek grubu öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Nermin ÇELİK

Sınıf Öğretmeni

1992 Kayseri doğumludur. Mithat Paşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Özge İMREN

Sınıf Öğretmeni

1996 İstanbul doğumludur. Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Dilay ÖZLEN

Sınıf Öğretmeni

1994 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Neslihan GENÇ

Sınıf Öğretmeni

1985 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İpek DOĞANGÜNEŞ

Sınıf Öğretmeni

1995 Ordu doğumludur. Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.