Hanife SERBEST

1993 İstanbul doğumludur. Maltepe Anadolu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Necla AYDIN

Sınıf Öğretmeni-Koordinatör

1984 İstanbul doğumludur. Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Anasınıfı Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Ülkü KAYA ÜZÜM

1992 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Nermin ÇELİK

1992 Kayseri doğumludur. Mithat Paşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Özge İMREN

1996 İstanbul doğumludur. Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Dilay ÖZLEN

1994 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Destek Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Arzu KARAN

1996 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur.

İrem YILDIZ

1996 İstanbul doğumludur. 30 Ağustos Kız Meslek Lisesi Çocuk gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Neslihan GENÇ

1985 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İpek DOĞANGÜNEŞ

1995 Ordu doğumludur. Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.